Benvinguts a RCQuorum, serveis d’assessoria i consultoria

startup, start-up, people

Per a començar, volíem presentar-nos com toca. RCQuorum som un grup d’experts que ens hem unit per a solucionar qualsevol entrebanc que puguis trobar-te al teu camí, ja siguis una empresa, una associació, una cooperativa, una ong, etc.

Aposta a la nostra pàgina de serveis, trobaràs diversos recursos que et podem oferir, com qualsevol assessoria o consultoria des de Mallorca. Què ens fa diferents?, doncs allò que ens va unir, el nostre interès social. Tots els nostres llançaments van encaminats a aportar un impacte social. I tots els nostres clients formaran part de totes les nostres accions.

La nostra visibilitat, és la vostra.

Creiem fermament que tota idea de negoci existent i futura, ha de tenir un benefici de retorn cap a la nostra societat, ja que qualsevol forma de negoci ha de menester clients per prosperar, i aquests són dins ella.

Nosaltres entenem com a impacte social cercat, la possibilitat de millorar el nostre entorn directe (el que envolta territorialment al desenvolupament del negoci) o a l’indirecte (el que trien els nostres clients).

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza galetes funcionals i scripts externs per millorar la teva experiència.    Més informació
Privacidad